כניסה
למנויות
צרו קשר

תבשיל חצילים וחומוס של איתן

תבשיל חצילים וחומוס של איתן

רכיבים:
חציל
בצל
גמבה חתוכה גס
3 עגבניות קלופות וחתוכות
4-5 שיני שום 
קופסא קטנה של רסק
שלוק יין אדום
2 כוסות חומוס שבישלנו קודם (ניתן לבשל עם מעט סודה לשתייה כדי להאיץ את זמן הבישול או להשתמש בחומוס של סנפרוסט)
 
אופן הכנה:

חותכים את החציל לקוביות, ממליחים ונותנים להגיר נוזלים כשעה, קולים בתנור עם מעט שמן (לרסס או להבריש) בתנור 200 מעלות עד שמשחים.
מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את הגמבה, שום, עגבניות, שלוק יין ומוסיפים את החומוס ומים עד שיכסו את החומוס.

תיבול: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה לפי הטעם, כמון, כורכום.

כשמוכן ניתן להגיש עם פטרוזיליה או כוסברה קצוצה

 
איך נתייחס:
כל הסיר מכיל 3 מנות חלבון. מומלץ לשלב עם אורז
להאמין. לפעול. להגשים.